Matematik

svær opgave

25. august 2008 af crew (Slettet)

Jeg skal i denne opgave isolere den positive størrelse d af ligningen:
P = I0 • (k • d)2 / 12c
Hvordan kan jeg løse opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

P=I0*(k*d)2/12c

P*12c/I0=(k*d)2

√(P*12c/I0)=k*d

√(P*12c/I0)/k=d


Svar #2
25. august 2008 af crew (Slettet)

Det er sødt af dig, men jeg forstår slet ikke hvad du har gjort?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Så prøver jeg igen, denne gang med forklaring :)

P=I0*(k*d)2/12c

P*12c/I0=(k*d)2            Gange med 12c på begge sider

√(P*12c/I0)=k*d            Taget kvadratroden for, at få (k*d)2 til k*d

√(P*12c/I0)/k=d             Delt med k for, at isolere d


Svar #4
25. august 2008 af crew (Slettet)

Jamen hvad skal jeg så derefter?


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvad mener du? Du er færdig :) d er isoleret.


Svar #6
25. august 2008 af crew (Slettet)

Hehe. :) På den måde. Sorry. Jeg prøver lige at læse det igennem igen. :) Tak skal du have.


Skriv et svar til: svær opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.