Matematik

Bestem grænserne

25. august 2008 af Eleven:-) (Slettet)

Jeg er lige gået i stå med den her opg.: Jeg skal bestemme grænserne for de tre grupper:

20 % = små

50 % = Normale

30 % = Store

Jeg har både spredning og middelværdien. men hvordan skal jeg løse den, mine resultater stemmer ikke overens med det rigtige resultat.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2008 af Jean

Vil du ikke uddybe hvad det er for nogle grænser du skal bestemme og hvad det er du har spredningen og middelværdien for?


Svar #2
25. august 2008 af Eleven:-) (Slettet)

Jo. Altså det er fisk der er i grupper. Og deres længde er normalfordelt med middelværdi 24 cm og spredning på 3,5 com. Og så skal jeg bestemme grænserne for de tre grupper.


Skriv et svar til: Bestem grænserne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.