Matematik

Bestem en forskrift

26. august 2008 af bravery2008 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave?

Jeg skal bestemme forskriften for funktionen f, når f(1)=-2 og 2f(x) f '(x) = (f(x))2-5

Hvordan griber jeg opgaven an?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2008 af mathon

2f(x)?f '(x) = (f(x))2-5 hvad mangler her?


Svar #2
26. august 2008 af bravery2008 (Slettet)

Hmm? Det er det der står i opgaven..
http://peecee.dk/upload/view/128700
 


Skriv et svar til: Bestem en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.