Matematik

haster og hjælp

26. august 2008 af miriam4 (Slettet)

Det hander om O notation

Spørgsmålet lyder sådan:

for the pair (x_n,a_n), is it true that x_n=O(a_n) as n->inf.

a)x_n=5n^2+9n^3+4 and a_n=n^2

jeg ved at : da f(x)større el lig med C(g(x)) for x>x_0 så 5n^2+9n^3+4 er mindre el lig med n^2,, er det korrekt?

Hilsen miriam


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2008 af Jean

Tip: Opret dit spørgsmål med en rigtig titel, så er chancen får at få et svar meget større


Svar #2
27. august 2008 af miriam4 (Slettet)

Det hander om O notation

Spørgsmålet lyder sådan:

for the pair (x_n,a_n), is it true that x_n=O(a_n) as n->inf.

a)x_n=5n^2+9n^3+4 and a_n=n^2

jeg ved at : da f(x)større el lig med C(g(x)) for x>x_0 så 5n^2+9n^3+4 er mindre el lig med n^2,, er det korrekt?

Hilsen miriam


Skriv et svar til: haster og hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.