Matematik

Er 3√a^6*9/3a^2 = 3a

27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Er det korrekte at 3√a^6*9/3a^2 = 3a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

Kan du ikk skrive den med nogle paranteser? uudtrykket kan betyude mange forskellige ting


Svar #2
27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

(3√a^6*9)/(3a^2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

Er √a opløftet i 6*9?


Svar #4
27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Nej √a er opløftet i 6 og skal ganges med 9


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

hvis det er (3(√a6)*9)/(3a^2) kan dette omskrives til (3a3*9)/(3a^2)=9a


Svar #6
27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Nej jeg har uploadet den hertil:

http://peecee.dk/upload/view/128774


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

Hvorfor skrev du ikk bare, at det var den tredje rod af.... det havde gjort det langt mere forståeligt!!! udtrykket giver 0.693 dvs ikk 9, som du troede


Svar #8
27. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Men resultatet er 3a - ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

Da 3. rod af 9 = 2.08 og 3. rod af a6=a2 hvorfor der står (2.08*a2)/(3*a2)=2.08/3=0.693


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. august 2008 af juventuz (Slettet)

#8 nej. Resultatet bliver 0.693


Skriv et svar til: Er 3√a^6*9/3a^2 = 3a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.