Generelt

3g.. (hhx)

28. august 2008 af lonaeeh (Slettet)

Ja .. Nu er de 2½ første uger af mit sidste år som hhx-elev gået.. og jeg synes da godt nok lige det er utroligt hårdt at komme igang igen, og skulle få det hele til at "klappe"..

Er der andre end mig, der kun føler de går i skole, laver lektier og arbejder (som jeg altså gør 1 gang pr uge fast og hver 2. weekend). ? På 2. år i de seneste par måneder synes jeg det var utrolig hårdt, og jeg følte da virkelig jeg svigtede nogle af dem der stod mig nær, fordi jeg tit måtte sige at jeg altså blev nødt til at lave de lektier eller afleveringer der skulle laves. Og ja, jeg priotere min skole rimelig højt.. Glæder mig så meget til den 27. Juni 09 hvor jeg står med mit studenter-eksamensbevis! ..

Men ja, andre der har det som mig? Hårdt at være begyndt i 3g.. fordi ja det synes jeg det er, og jeg har endnu ikke kunnet sige at 3. år er nemmere end 2. år, fordi synes jeg ikke ligefrem..


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2008 af Koppel (Slettet)

"Men ja, andre der har det som mig? Hårdt at være begyndt i 3g.. fordi ja det synes jeg det er, og jeg har endnu ikke kunnet sige at 3. år er nemmere end 2. år, fordi synes jeg ikke ligefrem.."

Hvem siger også, at 3.g skal blive nemmere end 2.g? Personligt har jeg da en ide om, at dette år (3.g) bliver betydeligt hårdere end sidste år - både hvad angår lektioner og afleveringer.

Udover det, så er min situation meget lig din (samme arbejdstider og samme prioritering af skolen) og jeg kan bestemt nikke genkendelse til det meste du skriver. Men indimellem må man bare prioritere vennerne lidt højere - selvfølgelig ikke så det går udover ens indsats, men en du ved hvad jeg mener! :)

Personligt er det i hvert fald min plan i år. Jeg skal i det mindste give det en chance :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg synes slet ikke, at jeg laver noget. Vi har næsten ingen timer, og afleveringsmængden er formindsket. For eksempel fik vi at vide, at vi i år kun skulle aflevere halvt så mange matematikopgaver som sidste år. Det er en stor del af lektiebyrden, der forsvinder der.

På det punkt er mit liv en leg.


Skriv et svar til: 3g.. (hhx)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.