Matematik

Væksthastighed??

01. september 2008 af HUA (Slettet)

Når jeg har en model der ser således ud:

(dQ)/(dt) = -3+5*1.02^t , t >= 0

og jeg skal finde væksthastigheden til t = 0 og t = 80, skal jeg så differentiere modellen for at få væksthastigheden, eller er modellen allerede væksthastigheden?

Please, håber der er nogen der kan komme med et hurtigt svar.. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af dnadan (Slettet)

dQ/dt svarer til Q'(t) (med andre ord, modellen er væksthastigheden, som du også selv har gættet dig lidt frem til)

Indsæt blot den tiden, hvormed væksthastigheden hurtigt kan beregnes :-)

Fortsat god dag

Mvh. Dan


Skriv et svar til: Væksthastighed??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.