Matematik

koefficienter

01. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan finder jeg koefficienter?

Jeg sidder med en opgave her, som siger

x(2 over -6) + y (-1 over 4) = (1 over 2)

Hvad er koefficienter her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af juventuz (Slettet)

hvad mener du med 1 over 2?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/129375


Svar #3
02. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

mathon - Står der mere i din fil end          2x - y = 1        -6x + 4y=2   ?       Jeg kan nemlig ikke åbne den helt
 


Skriv et svar til: koefficienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.