Matematik

Svær opgave

01. september 2008 af Jensbojsen (Slettet)

bestem A(7) og A(x) når f(x)=2x-3 og xe[2;9],


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af Mandelbrot (Slettet)

Vi kan umuligt løse din opgave, uden at hvad A referer til.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2008 af ibibib (Slettet)

[x²-3x]27 = 7² - 3·7 - (2² - 3·2) = 49 - 21 - 4 + 6 = 30.


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2008 af Mandelbrot (Slettet)

Er A(7) stamfunktionen med grænseværdierne 7 og 2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2008 af Mandelbrot (Slettet)

#3 stamfunktionen til f(x)


Svar #5
01. september 2008 af Jensbojsen (Slettet)

#2-4:

Jeg kan ikke følge jer hvordan i gør det, kan I ikke forklare også ellers for jeg intet ud af det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. september 2008 af mathon

A(x) er arealfunktionen dvs. en stamfunktion til f(x)

A(x) = ∫(2x-3]dx = x2 - 3x + k

A(7) =  72 - 3*7 + k


Skriv et svar til: Svær opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.