Engelsk

Ret ordvalg, ordstillinger osv

03. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Nogen, som vil rette denne tekst igennem ? (: Har engelsk på A

To say who benefits from backpacking tourism needs a more ambiguous explanation. You may of course say that the for example the shops selling travelling kits, as rucksacks and the coffees shops as Sarah Hall mentions earns a lot on the backpackers. But you may also say that the backpackers themselves benefits. They might “find themselves” or create a new lifestyle, get more knowledge and experiences.

Apart from the backpacker himself, he may very well establish relationships with the local people, he meet. And thus help create some kind of exchange of experiences. The backpacker could work as a role model for poor youngsters living a conceivably hopeless life in a bad place, which he visits. He may inspire and lead to a rising urge to get an education, getting somewhere with life and move on in a perhaps other direction, that the footsteps of a previous generation, which they were thought to follow. It may give hope for other to let go and do what they want, follow a dream or to do something they believe in, make a difference.

The backpacker may go back home and tell about his journey, spread information good as bad about horrible conditions of life in for example Indian factories, where small kids work all day without any education or any security just to make the day or knowledge about charity among poor African tribes. The backpackers may well do a difference for society, for others or for themselves. But whether you travel through one corner of the planet to another or just go to another city, you do it to get new experiences not similar to your everyday life. Its all about enjoying it as Simon Armittage describes it in his text “It Ain’t What You Do, It’s What It Does To You”. As the headline says, people can be like chalk and cheese and it doesn’t matter where they go or what they do. The difference is to be found, in their way of enjoying the place.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2008 af Isomorphician

"You may of course say that the for example the shops selling travelling kits, as rucksacks and the coffees shops as Sarah Hall mentions earns a lot on the backpackers" = Meget rodet sætning, prøv at omformulere den engang.

backpackers themselves benefits = backpackers themselves benefit.

he meet = he meets

. And = and

with life = in life

that the footsteps = than the footsteps

other = others

small kids = young kids

make the day = make it through the day


Svar #2
04. september 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Whi super ! Tusind tak ! Nu hedder det:

To say who benefits from backpacking tourism needs a more ambiguous explanation. You may of course say that for example the shops selling travelling kits (as rucksacks) and the coffee shops, as Sarah Hall mentions, earn a lot on the backpackers. But you may also say that the backpackers benefit themselves. They might “find themselves” or create a new lifestyle, get more knowledge and experiences.

Apart from the backpacker himself, he may very well establish relationships with the local people or the other backpackers, he meets. And this help create some kind of exchange of experiences. The backpacker could work as a role model for poor youngsters living a conceivably hopeless life in a bad place, which he visits. He may inspire and lead a rising urge to get an education, getting somewhere in life and move on and perhaps in another direction, than the footsteps of a previous generation, which they were thought to follow. It may give hope for others to let go and do what they want, follow a dream or to do something they believe in, make a difference.

The backpacker may go back home and tell about his journey, spread information good as well as bad about horrible conditions of life in for example Indian factories, where young kids work all day without any education or any security just to make it through the day or knowledge about charity among poor African tribes. The backpackers may well do a difference for society, for others or for themselves. But whether you travel through one corner of the planet to another or just go to another city, you do it to get new experiences not similar to your everyday life. It’s all about enjoying it as Simon Armittage describes it in his text “It Ain’t What You Do, It’s What It Does To You”. As the headline says, people can be like chalk and cheese and it doesn’t matter where they go or what they do. The difference is to be found, in their way of enjoying the place.
 


Skriv et svar til: Ret ordvalg, ordstillinger osv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.