Matematik

help propotional...

03. september 2008 af Hfc18159 (Slettet)

I en cirkel er arealet propotional med radius i 2.potens

A) indfør passende betegnelser og opstil en mat.model, der beskriver sammenhængen mellem areal og radius.

B) Bestem propotionalitetkonstanten

Er helt lost.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2008 af mathon

A(r)/x2 = π eller

A(r) = π*r2, som udtrykker proportionalitet mellem A(r) og r2

med proportionalitetsfaktor = π


Skriv et svar til: help propotional...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.