Matematik

diff

04. september 2008 af sukkertrold-xD (Slettet)

Hejsa,  en der vil tjekke om det er rigitgt.

h(x) = -4/x + 5√x + 2

Mit bud

-4x * -1/x2 + 4 * 1/(2√x) = 4/x2 + 5/(2√x)

h(x) = 5x + 3/x - 5x2 + 5√x

Mit bud

5x + 3x2 - 10x + 5 * 1*/(2√x)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Hvad har du lavet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Nåh. 1'eren er rigtig. Kig en ekstra gang på 2'eren - det går galt lige i starten.


Svar #3
04. september 2008 af sukkertrold-xD (Slettet)

Sorry, jeg skal

finde den afledede til funktionen:

h(x) = -4/x + 5√x + 2

Find den afledede til funktionen:

h(x) = 5x + 3/x - 5x2 + 5√x


Svar #4
04. september 2008 af sukkertrold-xD (Slettet)

Kan ikke lige se hvad der er galt med nummer 2


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Har du diff de 5x?


Skriv et svar til: diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.