Matematik

omskriv til decimaltal

05. september 2008 af hej. (Slettet)

hej alle sammen vil i være søde og hjælpe mig med de her opgaver: jeg skal omskrive dem til decimal tal..  13/20    5 1/4  hjælp tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2008 af mathon

13/20 forlænges med 5 og giver

65/100 kan du selv omskrive det til decimaltal?

1/2 = 0,50

1/4 = 0,25

5 + 1/4 = 5,00 + 0,25...


Svar #2
05. september 2008 af hej. (Slettet)

mange tak for hjælpen hvordan omskriver jeg så den her til decimaltal 8%


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. september 2008 af mathon

8% = 8/100 = 0,08


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2009 af 6430Nordborg (Slettet)

mange tak for hjælpen hvordan omskriver jeg så den her til decimaltal 13/20 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2012 af Maniyaskat (Slettet)

Hvordan omskriver man 155 til decimaltal??????

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. august 2016 af Pjj0 (Slettet)

hvordan omskriver man 231 til decimaltal??


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. august 2016 af mathon

          \frac{13}{20}  forlænges med 5

          \frac{65}{100}=\frac{60}{100}+\frac{5}{100}=\frac{6}{10}+\frac{5}{100}=0{,}65

  …

           155=155{,}0

           231=231{,}0


Skriv et svar til: omskriv til decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.