Dansk

dansk stil

05. september 2008 af 0fficepark (Slettet)

Jeg har fået en avisartikel, som jeg skal skrive en stil ud fra. Opgaven går ud på, at jeg skal refere politkkeren synsounkter og samtidig analysere den med henblik på de argumenter der bruges. Desuden skal jeg forklare hvad der er specifik for denne artikel.

Mit spg. er så om hvorledes jeg skal gribe opgaven an? Jeg mener, hvordan skal jeg starte? Skal jeg starte med et kort resume af artikel, eller evt. komme med det arikel ”specifikt gå ud på”. eller skrive; ”….xxxxxx….” fra Kristelig Daglad d. 19. oktober 1999 handler om….
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Det vil være en god idé at starte med formalia = de bibliografiske data:

* Ophav = forfatter
* Titel = Overskrift
* Værtspublikation = Kristelig Daglad d. 19. oktober 1999

Derefter:

* Kort resumé af hvad det er for en artikel. 
Det er garanteret lettere at skrive til sidst, efter du har lavet din analyse

* Derefter besvarer du de stillede spørgsmål ét for ét

* Afrunding, hvor du konkluderer på artiklen, og hvad du har fået ud af at arbejde med den.


Skriv et svar til: dansk stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.