Matematik

Antal faktorer

05. september 2008 af Kysr (Slettet)

Hej.

Ville høre, om jeg har fundet det rigtige antal faktorer:

a) 3 * (2 * x + 7) = 2 faktorer

b) 8x * 5y = 4 faktorer

c) 3x * (6 - 2x) = 3 faktorer


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2008 af mathon

a) 4

b) 4

c) 5


Svar #2
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Hmm. Kan du begrunde, hvorfor det skal give det? Evt. markere dem. :b

Tusind tak.


Svar #3
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Nogen, der kan begrunde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2008 af mathon

a) 3 * (2 * x + 7)

3 og (2 * x + 7)

2 og x


Svar #5
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Jamen, skal man også tælle dem i parentesen? Er det ikke kun 3 og det, der står i parentesen?


Svar #6
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

? :b


Skriv et svar til: Antal faktorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.