Matematik

omskriv til procent

06. september 2008 af hej. (Slettet)

hej ale sammen jeg skal omskrive de her tal til procent vil i være søde og hjælpe mig :)  : 2,1   og  0,18

hvis i også vil være søde og hjælpe mig med den her opgave vil det være super fedt: hvor mange cm2  er 4dm2


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)

1 = 100 %. 2 = 200%.

4 dm2 = 400 cm2.. Da det er 2 dimensioner og den er 10 gange så lang i hver skal det ganges med 10*10. Havde det været dm3 -> cm3 ville det være 10*10*10 = 1000. Da det i så fald er 3 dimensioner den bliver "længere" i.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2010 af kenan95 (Slettet)

<p>&lt;p&gt;Hvordan kan jeg omskrive 0,275 til procent?&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</p>


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2010 af kenan95 (Slettet)

& hvad er en brøk som hedder 3,4 af 124kr? 


Skriv et svar til: omskriv til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.