Matematik

Differential hjælp

07. september 2008 af MissHoney (Slettet)

hej alle sammen. sidder her bag skærmen og er ved at gå amok, på at jeg ikk kan finde ud af nedenstående. håer jeg får et hurtigt svar med forklaringer.

Vis at f(5+h) -f(5) = 40h +4h^2

F(X) = 4x^2

håber p¨å et hurtigt svar


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af Isomorphician

Indsæt (5+h) og 5 på x's plads:

4(5+h)^2 - 4(5^2) = ....


Skriv et svar til: Differential hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.