Matematik

Matematikvej

07. september 2008 af Dagsberg (Slettet)

Hermed en opgave til nørderne:

http://opgaver.dagsberg.dk/

Vælg "Matematikvej" i Diverse-menuen til højre - og så brug din fantasi - Held og Lykke

Henrik


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Hvordan kommer man videre efter 3'eren? :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Nu 4'eren. :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hvordan kom du til nr. 4?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

Hvad der kommer efter x er mit problem nu. AHHHHHHHH. Giver lige så meget hovedpine, som the impossible quiz gjorde engang


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

#3 FIRE

da der stod TRE med blogbogstaver. L2P


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Er selv ved nr. 4.. Nogle der er kommet videre til nr. 5?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

Ja jeg er. hvad er opgaven til nr 5. så kan jeg hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

#6 257 i fermat

F0=3, F1=5, F2=17, F3=257, and F4=65537

hvorfor det er 65537


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Hmm. Jupiter? Er du også kommet videre herfra?


Brugbart svar (0)

Svar #10
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

#9 hvad er den næste planet efter jupiter? svaret er saturn


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Smart.. Nu sidder jeg fast ved x :P


Brugbart svar (0)

Svar #12
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

# Så er vi vidst ved samme stadie. Har både prøvet y,11,xi,xI og så videre. slrev diverse tal efter x, da det også kunne have noget med romertal at gøre - alt dette uden held. ØV :-(


Brugbart svar (0)

Svar #13
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

vidst → vist


Brugbart svar (0)

Svar #14
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Hvad med acht? :D


Brugbart svar (0)

Svar #15
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Er det neune?


Brugbart svar (0)

Svar #16
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

#14 er du seriøs??? tænk hvad der kommer efetr acht i det tyske alfabet


Brugbart svar (0)

Svar #17
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

neun


Brugbart svar (0)

Svar #18
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Jamen, jeg kan bare ikke stave til det. :D

Har ikke tysk. Har fransk. ;b


Brugbart svar (0)

Svar #19
07. september 2008 af juventuz (Slettet)

#18 Fransk? Bvadr :-)


Brugbart svar (0)

Svar #20
07. september 2008 af Kysr (Slettet)

Jep. :D Lyder bedre end tysk. ;b

Hvad med Iota? :b


Forrige 1 2 3 4 5 Næste

Der er 100 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.