Matematik

Trigonometri

09. september 2008 af Miasss (Slettet)

PLS PLS PLS PLS PLS nogle der vil lige kigge og hjælpe + rette a'eren pllls :S er virkelig lost

http://peecee.dk/upload/view/130400


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2008 af mathon

tan(<BAC)  = (15/45)

cos(<DAC)  = (45/|AD|)

<A = <BAC + <DAC


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2008 af Isomorphician

A = korrekt.

Du kan finde vinklen ved at se på de to retvinklede trekanter til venstre i tegningen af dragen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2008 af Isomorphician

Husk på dine definitioner af sin, cos og tan i retvinklede trekanter


Svar #4
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

kan det passe at vinkel a bliver 77,5 grader???


Svar #5
09. september 2008 af Miasss (Slettet)

!?!?!?!?!?!??!?! kan det passe vinkel A bliver 77,5 grader


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2008 af Isomorphician

Det ser rigtigt ud.


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.