Matematik

retvinklede trekant

10. september 2008 af Helpmeplease (Slettet)

Hejsa,

Jeg har en opgave, som jeg har problemer med.

Jeg får oplyst:

Vinklerne er A(42,1), B(47,9), C(90)

Siderne er: b=3,5, c=4,9.

Hvordan finder jeg side a?

Hjælp please


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2008 af peter lind

Det nemmeste er nok at bruge Pytagoras a2+b2=c2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2008 af mathon

c = 9,4(3398)

så du har vist fået byttet cifrene om

c = 4,9  --->  c = 9,4


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2008 af mathon

sin(B) = b/c


Svar #4
13. september 2008 af Helpmeplease (Slettet)

tak


Skriv et svar til: retvinklede trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.