Fysik
Finde P(effekt)
04. oktober 2004 af
yess (Slettet)
Hej er der nogen der kan hjælpe med dette opgave? Hvordan finder jeg P?
isoler I,
effekten er da,
I=(P*0,03)/(4*pi*5m^2)
isoler I,
effekten er da,
I=(P*0,03)/(4*pi*5m^2)
Svar #1
05. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
p = (2000·pi·i·m^2)/3
(Du ganger først med nævneren og dividerer med 0,03.
(Du ganger først med nævneren og dividerer med 0,03.
Skriv et svar til: Finde P(effekt)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
