Engelsk

svært !

13. september 2008 af caroline07 (Slettet)

hvad er betydningsforskellen i mellem ordne:

their - there - they're ?

to - two - too ?

PT. ved jeg godt hvad følgende ord betyder - men kan bare ikke lige forklare/se hvad betydningsforskellen er på ordene?

the boy catched the butterfly and cried?

hvad er fejlene i den er sætning og hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2008 af ditt (Slettet)

1 - en ordentlig overskrift

2 - kom med dine bud, så kommer jeg med mine bagefter :)


Svar #2
13. september 2008 af caroline07 (Slettet)

forstår du ikke hvad det er jeg spørg om??

jeg kan ikke forstå betydningsforskellen mellem ordne - ? det er mit spørgsmål ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2008 af Minnie-Mouse (Slettet)

#2, hun forstår nok godt, hvad du siger, siden hun beder dig om at komme med dine bud.

There = Der. Ex. There are two girls (DER er to piger.)

their = Deres. Ex. Their clothes. (Deres tøj.)

They're= Fork. for "they are" = De er.

to = Til. (kan dog også bruges i andre sammenhænge.)

Two = tallet 2.

too = også. jeg kan dog ikke komme med en grammatisk forklaring (Ditt, hilfe :D), da vi ikke selv er nået så langt, men jeg ved, i hvilke sammenhænge det bruges. Eksempelvis hedder det "I miss you, too."


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2008 af ditt (Slettet)

# 2 jeg forstår skam godt, hvad du spørger om. Men jeg beder dig tilgengæld om selv at prøve, for du siger jo, at du godt forstår hvad ordene betyder. Betydningsforskellen er jo netop forskellen i ordenes betydningen.

Vær opmærksom på at "there" ikke kan vise tilbage. En sætning kan altså ikke hedde: "He looked at the girl, there was standing in door" men "he looked at the girl who was standing in the door."

# 3 kan heller ikke lige komme med en grammatisk forklaring på "too", men det er som du siger "også".


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2008 af skiittles (Slettet)

'too' kan også betyde 'for'.

altså som i: too much = for meget.


Skriv et svar til: svært !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.