Engelsk

help dansk til eng

14. september 2008 af realmadrid2008 (Slettet)

Posefolket er mennesker, som i en årrække har levet et helt normalt liv med job og familie, men som er kommet i krise pa grund af forandringer i deres liv. Det kan vrere en skilsmisse eller en nærtståendes død. Noget gar i stykker for dem,og de isolerer sig fuldstrendig fra omverdenen. De taler stort set ikke med nogen, men gar rundt med deres ejendele i poser og/eller indkøbsvogne. Nogle får pension, men en del lever af at samle flasker og rode i skraldespande.

mit bud :

The bag people are humans, who in a number of years have lived a completely normal life with job and family, but have got in a crisis because of changes in their lives. It could be a divorce or the death of a close related. Something breaks in to pieces for them, and they isolate themselves completely for the outside world. They don’t talk with anybody, goes with their belongings in bags and/ or in a shopping cart. Some get pension, but a part survive off collecting bottles and poke around in dustbins
 

håber nogen kan se om der er fejl 

ttak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2008 af Isomorphician

completely normal life with job and family = completely normal lives with jobs and families

related = relative

Something breaks in to pieces for them = Something goes wrong for them

for the outside world = from the outside world

with anybody = to anyone

goes with their belongings in bags = but walk around with their belongings

Some get = Some receive


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2008 af husii (Slettet)

The bag people are humans, who in a period of years have lived a normal life with job and family, which is in crisis because of changes in their lives. It may be a divorce or the death of a close relative. Something breaks for them, and they isolate themselves completely from the outside world. They don’t talk to anyone,  but walk around with their belongings in bags and / or carts. Some recevie pension, but a part survive off collecting bottles and rooting in the rubbish bins
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2008 af husii (Slettet)

<p>The bag people are humans, who in a period of years have lived a normal life with job and family, which is in crisis because of changes in their lives. It may be a divorce or the death of a close relative. Something breaks for them, and they isolate themselves completely from the outside world. They don&rsquo;t talk to anyone,&nbsp; but walk around with their belongings in bags and / or carts. Some&nbsp;recevie pension, but a part survive off collecting bottles and rooting in the rubbish bins<br /> &nbsp;</p>


Skriv et svar til: help dansk til eng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.