Matematik

Alm Regnestykker.

14. september 2008 af Cumano (Slettet)

Hjælp til disse opgaver..

1/3-2=

4 √16 =

5/(53)-2 =


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2008 af juventuz (Slettet)

brug at

3-2=1/32=1/9

(53)-2=53*(-2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2008 af mathon

(1/3)-2  = ((1/3)-1)2  =  32  =  9


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2008 af mathon

4 √(16)  = 4√(24) = 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2008 af mathon

4√(24)   --->   4√(24)


Skriv et svar til: Alm Regnestykker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.