Matematik

hjælp til denne s=½*a*t2

14. september 2008 af ibxi (Slettet)

Hvem kan hjælpe med denne ??

der står videre Bestem a, når s=500 og t=17 !!


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2008 af mathon

s = ½*a*t2

a = 2s/t2


Svar #2
14. september 2008 af ibxi (Slettet)

hold da op du er hurtig, dit hovede ville jeg gerne ha' til de her ting.

Jeg takker for hjælpen og kommer sikkert med flere til dig en anden gang ;o)


Skriv et svar til: hjælp til denne s=½*a*t2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.