Matematik

Bestemmelse af forskrift

16. september 2008 af Lokeru (Slettet)

Opgaven lyder

Bestem en mulig forskrift for funktion f, når

f´(x) = 3x^2 - 6x + 1

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal regne f ud når jeg kun kender f´, er der nogle regneregler for hvordan man skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af Da-ted (Slettet)

Du skal integrere.. Du kan finde regnereglerne for integration i din bog


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2008 af Isomorphician

fx) = F'(X)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2008 af mathon

∫(3x2 - 6x + 1)dx  =  x3 - 3x2 + x + k


Skriv et svar til: Bestemmelse af forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.