Matematik

KVARTILSÆT + FRAKTILER

18. september 2008 af katja110991 (Slettet)

nogen der kan hjælpe mig med denne opgave.. man skal finde Kvartilsæt og fraktiler ud fra denne her opgave


Observation  Hyppighed       Frekvens                         Summeret frekvens

penge til tøj hver måned:

[0;200]            0                         0:27 = 0 %                              0 %
[200;400]       0                         0:27 = 0 %                               0 %
[400;600]       6                         6:27 = 22 %                            22 %
[600;800]       10                     10:27 = 37 %                          59 %
[800;1000]     11                     11:27 = 41 %                        100 %
[1000;1200]   0 0:                    27 = 0 %                                100 %

I alt 27 elever 100% 100 %
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2008 af ibibib (Slettet)

Tegn sumkurven og aflæs kvartilsættet.


Svar #2
18. september 2008 af katja110991 (Slettet)

okay tak (: hvad med fraktiler?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2008 af ibibib (Slettet)

Dem aflæser du på sumkurven.


Svar #4
18. september 2008 af katja110991 (Slettet)

okay tak :D


Skriv et svar til: KVARTILSÆT + FRAKTILER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.