Matematik

Opgave :s

19. september 2008 af Denseje:D (Slettet)

Hej har brug for hjælp :S

der står flg. i en opg.: Find dagskursen på euro. x = antal kroner man vil veksle

                                                                                       y = antal euro man får

1. Hvor mange euro får du for 500 kr.?

2. Hvor meget skal du betale for 570 euro?

Jeg har gjort: (570:500 = 1,14 og har fået det som resultat ved 1. spørgsmål.

I opg. 2 har jeg sagt (570*1,14 = 649,8 og som så er svar på spørgsmål 2.

Er det forkert regnet :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2008 af Civilingeniøren (Slettet)

Din udregning er ikke korrekt.

Først og fremmest skal du finde dagskursen på Euro (prøv fx www.valutakurser.dk)

Dernæst kan jeg give dig følgende hint: Dagskursen svarer til det beløb du skal betale for 100 Euro (beløb i danske kroner).


Svar #2
19. september 2008 af Denseje:D (Slettet)

Okay mange tak.. Tror jeg har fundet ud af det så .. :)

kan det ikke passe at f(x)=0,134x :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2008 af Civilingeniøren (Slettet)

He he, nu er det vist mig, der er forvirret. Talte vi ikke lige om valutakurser?? Det er da ikke noget med f(x) at gøre... eller hva'?

JW ;-)


Svar #4
19. september 2008 af Denseje:D (Slettet)

Der står man skal vise sammenhængen mellem x og y i et koordinatsystem? :D er detså ikk rigtigt det jeg har gjort? hehe


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2008 af Civilingeniøren (Slettet)

Det kommer an på hvad dine svar på spørgsmål 1 og 2 er ;-)


Svar #6
19. september 2008 af Denseje:D (Slettet)

Jamen jeg i opg. 1) har jeg fået 67 og opg. 2) 4252 (:


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. september 2008 af Civilingeniøren (Slettet)

Det er to korrekte svar ;-)


Svar #8
19. september 2008 af Denseje:D (Slettet)

Jubiiii .. :D haha


Skriv et svar til: Opgave :s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.