Engelsk

3 sætninger

21. september 2008 af Lille-j (Slettet)

3. sætninger


Hvordan oversætter jeg:

De blev slået ud af kurs = ?

De lykkedes dem at rydde skov = they managed to clear some woodland?


De kom på så god fod, at … = ? 

Altså i denne sammenhæng:

Det lykkedes dem at rydde skov, og at komme på så god fod, at ...


Svar #1
21. september 2008 af Lille-j (Slettet)

Anyone?

Synes godt nok, at folk er dårlige til at hjælpe..

Havde ellers hørt så meget godt om SP.. Har oprettet 2 indlæg, og ikke fået svar på nogen!


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

#1.

Touché.


Svar #3
21. september 2008 af Lille-j (Slettet)

Ja, det må man nok sige ;)

Og min oversættelse skal afleveres imorgen!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2008 af Isomorphician

komme på så god fod = get on such good terms


Skriv et svar til: 3 sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.