Matematik

Vektorer

21. september 2008 af Weberen (Slettet)

Undersøg hvilke værdier af t, de to vektorer er ortogonale:

a= (1/t-1)

Er lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2008 af Dedalus (Slettet)

Hvilke to vektorer?

Hvor indgår a i denne sammenhæng?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2008 af mathon

...bestræb dig nu på at skrive ordentlige spørgetekster...


Svar #3
21. september 2008 af Weberen (Slettet)

pil over a= (1/t-1)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2008 af Dedalus (Slettet)

Jeg er sikker på du sidder inden med flere oplysninger end du giver udtryk for, men jeg kan fortælle dig den formel du med sikkerhed skal anvende

Hvis vektor a og b er ortogonale haves at hældnigerne for de rette linjer de udgør multiplicerer til -1.

Altså for hældning c og d haves c*d = -1


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.