Fysik
HJÆLP til exel
06. oktober 2004 af
**Hellagood** (Slettet)
Hvis man nu har en række tal inde i exel som man gerne vil regne logaritmen af men som man ikke giver og sidde og taste ind på lommeregneren er der så ikke en eller anden smart funktion der lige fikser det??
Svar #1
06. oktober 2004 af Peden (Slettet)
Mon ikke excell har en log() funktion?
Prøv at bruge hjælpe funktionen, det burde der være.
Prøv at bruge hjælpe funktionen, det burde der være.
Svar #2
06. oktober 2004 af **Hellagood** (Slettet)
Der har jeg kigget og jeg kan bare overhovedet ikke finde ud af det.. LIge et andet spørgsmål gælder der de samme regler for den naturlig logaritme som der gør for 10-tals?
Svar #3
06. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)
Du kan godt bruge logfunktionen:
=LOG(10) giver titalslogaritmen af 10
=LOG(8; 2) giver totalslogaritmen af 8
Der gælder samme regler. Se evt.
https://www.studieportalen.dk/opg/ungdomsopg.php?o=2768
=LOG(10) giver titalslogaritmen af 10
=LOG(8; 2) giver totalslogaritmen af 8
Der gælder samme regler. Se evt.
https://www.studieportalen.dk/opg/ungdomsopg.php?o=2768
Skriv et svar til: HJÆLP til exel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
