Matematik

En lidt kringlet satan, hjælp tak!

23. september 2008 af trice (Slettet)

 Opgaven lyder:

Hvordan finder man et 6-cifret tal, der begynder med 637 og hvor tallene 21, 22, 23, 24 går op?

Nogle som har et bud på en løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2008 af mathon

{105,104,103,102,10,1}*{6,3,7,a,b,c} = {600000,30000,7000,100a,10b,c}

sum({600000,30000,7000,100a,10b,c}) = 100a+10b+c+637000

21 = 3*7
22=2*11
23 = 23
24 = 23

tallet skal altså have divisorerne
3, 7, 8,11,23


Svar #2
24. september 2008 af trice (Slettet)

Hvordan er 24 = 23 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2008 af mathon

24 = 23*3


Skriv et svar til: En lidt kringlet satan, hjælp tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.