Matematik

Hjælp til MAT OPG......(Potenser)

06. oktober 2004 af kiaa (Slettet)
Kan virkelig ikk finde ud af de her opg:( Håber nogle kan hjælpe!

j) ((-3)^-4)*((-4)^-1)/(-12^-2)

k) ((3^2)^3)*((3^-4)^2)*2)*)(3^-2)*(3^6)

l)(16^2)*(2^-3)*8/(4^3)*(2^18)*(1/64)

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2004 af frodo (Slettet)

har du hørt om en lommeregner??
Den kan utroligt nok udregne den slags!

Svar #2
06. oktober 2004 af kiaa (Slettet)

Har selvfølgelig prøvet at regne med kommeregner! men det hjalp ikk, for ku ikk regne de opgaver....
???

Svar #3
06. oktober 2004 af kiaa (Slettet)

kommeregner= lommeregner!

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Huskede du at sætte parentes om de negative potenser?

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

j) 4/9
k) Hvad i alverden står der? Mener du (3^2)^3·(3^(-4))^2·2·3^(-2)·3^6 = 18
l) 16384

Svar #6
06. oktober 2004 af kiaa (Slettet)


sorry det er
k) ((3^2)^3)*((3^-4)^2)*2)/(3^-2)*(3^6)

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Der er ikke lige mange start- og slutparenteser.

Svar #8
06. oktober 2004 af kiaa (Slettet)

k) ((3^2)^3)*((3^-4)^2)*2/(3^-2)*(3^6)

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

=1458

Svar #10
06. oktober 2004 af kiaa (Slettet)

jeg tror ikk det er facitet for opgaverne skal reduceres uden brug af lommeregner

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. oktober 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Hvis du har sat parenteserne rigtigt, er det facit.

Skriv et svar til: Hjælp til MAT OPG......(Potenser)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.