Matematik

x^2+x^2

24. september 2008 af enlalleflab (Slettet)

Hey You. Hvad giver:

x2+x2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2008 af Danielras (Slettet)

2x2


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2008 af Contradel (Slettet)

Ha styr på potensregler!

http://xs231.xs.to/xs231/08393/unavngivet363.jpg

Det er mine noter, kan indholde fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Det har da ikke noget med potensregneregler at gøre.

x2+x2=x2(1+1)=x22


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

Men jeg undskylder, hvis det bare var en opfordring udenfor sammenhængen. Hehe. Det er vel vigtigt at kunne potensregnereglerne.


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2008 af janko (Slettet)

# 4

Det kunne være, at jeg skulle opfordre alle til at kunne alt om differentialligninger, det er også vigitig :)

hehe....

[link]

 :)


Svar #6
24. september 2008 af enlalleflab (Slettet)

(a+b)2-(a-b)2? :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. september 2008 af janko (Slettet)

#6.

Hvad er dit bud?


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. september 2008 af janko (Slettet)

a2+2ab+b2-(a2-2ab+b2)          =

a2+2ab+b2-a2+2ab-b2             =

4ab


Svar #9
24. september 2008 af enlalleflab (Slettet)

ej, tak for hjælpen! Det var det der - foran parentes, der drillede mig.

Troede ...-(a-b)2, var lig med -a2+2ab+b2

Glemte at beholde parentesen ;)


Brugbart svar (0)

Svar #10
09. december 2008 af Contradel (Slettet)

Min fejl det har ikke noget med potensreglerne at gøre!

Jeg må have troet der stod gange imellem.


Skriv et svar til: x^2+x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.