Matematik

Hyperbel Hjælp :(

25. september 2008 af Izzle (Slettet)

Grafen for en hyperbel f(x) = a/x går gennem punkterne (3,2) og (x0, 1/3).
Bestem a
 

2 = a/3

Kan ikke kommer videre help ?!?!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2008 af peter lind

Gang ligningen med 3


Svar #2
25. september 2008 af Izzle (Slettet)

altså

2 = a/3*3

3*2 = a (men problemet er at der også kommer til at stå 3 vedsiden af a ?)

6 = a

sådan her eller ?


Skriv et svar til: Hyperbel Hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.