Matematik

a^2+b^2=c^2

27. september 2008 af Khao Liam (Slettet)

Hej..

Hvordan finder jeg a og b, når jeg kun kender c?

a^2 + b^2 = 10..

hvad skal jeg gøre..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2008 af peter lind

Det kan du ikke. Er der ikke givet andre oplysninger i opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2008 af janko (Slettet)

hvis ikke andre oplysninger givet, da må det gælde, at

a = ±√(10-b2)

b = ±√(10-a2)

/ Ayhan


Svar #3
27. september 2008 af Khao Liam (Slettet)

hmm altså...

"Et rektangel er indskrevet i en halvcirkel med radius 10 m som "vist på figuren", bestem længde og breddde, så rektanglet får maksimalt areal."

Jeg kan dele rektanglen op i 3 trekanter, etc.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2008 af janko (Slettet)

du skal optimere.


Svar #5
28. september 2008 af Khao Liam (Slettet)

hm. okay ?

hvordan.. jeg skal finde arelet? når jeg kun kender r.

Areal = 2x*y


Skriv et svar til: a^2+b^2=c^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.