Matematik

bestem forskrift

28. september 2008 af sissasine (Slettet)

er der en der kan regne den her ud, har forsøgt meget længe og er desværre nybegynder i det her

definitionsmængden er (-2;8) og værdimængden er (-4;4) der skal være intervalklammer isteder for parenteser!!   ? bestem er forskrift for funktionen???


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2008 af Da-ted (Slettet)

Er typen af funktionen oplyst? Fx lineær..

Du har i al fald to punkter (-2,-4) og (8,4)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2008 af Da-ted (Slettet)

Eller nej vent.. passer ikke.. .se bort fra mit indlæg..


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2008 af mathon

Dm = [-2;8]

Vm = [-4;4]


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2008 af mathon

...er det en lineær funktion?


Svar #5
29. september 2008 af sissasine (Slettet)

ja det er en lineær funktion


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/132629


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2008 af mathon

...så tror jeg, du mener

Dm = [-4;-2]

Vm = [4;8]


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. september 2008 af mathon

...brug to-punkts-form(e)len


Brugbart svar (0)

Svar #9
29. september 2008 af mathon

(y-4)/(x-(-4))  =  (8-4)/(-2-(-4))


Skriv et svar til: bestem forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.