Matematik

5+2 (x-3)

29. september 2008 af Alfredjns (Slettet)

Hej

Er der nogle der kan hjælpe mig til denne opg.

Reducere:

5+2 (x-3)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2008 af Isomorphician

Hvis vi omskriver den lidt, så står der:

5 + (2*(x-3))

Er du med på hvordan man ganger ind i en parentes?


Brugbart svar (2)

Svar #2
29. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

Gang 2 ind i parantesens alle led og reducer så.


Svar #3
29. september 2008 af Alfredjns (Slettet)

Bliver det så til 5+2x


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. september 2008 af Daniel TA (Slettet)

5+2(x-3) = 5+2*x - 3*2

Prøv selv herfra.


Svar #5
29. september 2008 af Alfredjns (Slettet)

Undskyld at jeg forstyrre hele tiden :P

Men er der så ikke 7*x-6

Er ikke så skarpt til reduktion:P


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. september 2008 af janko (Slettet)

5+2(x-3) = 5+2*x - 3*2

5 + 2x - 6

= ...


Svar #7
29. september 2008 af Alfredjns (Slettet)

Så resultater er:5 + 2x - 6


Brugbart svar (2)

Svar #8
29. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

5 + 2(x - 3) = 5 + 2x - 6 = 2x - 1


Brugbart svar (1)

Svar #9
29. september 2008 af Marabou (Slettet)

#7 - du skal også trække 6 fra 5 ... 5 - 6 = -1


Svar #10
29. september 2008 af Alfredjns (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: 5+2 (x-3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.