Matematik

ulighed og definitionsmægde

30. september 2008 af Kaan* (Slettet)

5x-25      ≥ 2 = -14≥x≥20
10+4x

x-1       < 4 = -6<1  
2x+5

er dette rigtigt regnet ud?


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. september 2008 af janko (Slettet)

1) -2,5 >x         v        x>=  -15

2) -3 > x           v        x > -2,5


Svar #2
30. september 2008 af Kaan* (Slettet)

skal der være = tegnet også være der i denne her x>=  -15?


Skriv et svar til: ulighed og definitionsmægde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.