Matematik

Vektorer

30. september 2008 af KME89 (Slettet)

Hej nogen kan se om denne opagve er laver rigtigt? Er hammer dårlig til dette, og skal aflevere det ;/

Om to vektorer a og b gælder, at

lal=5, lbl=3 og  <(a,b)=vº, hvor 0<v<90.

Bestem de tal v, for hvilken det gælder, at arealet af det af a og b udspændte parallellogram er større end 10.

de tal jeg har fået er: 37,65º, 97º, 18,7º, men er ikke sikker på om dette er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2008 af mathon

41,8°<V<138,2°


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. september 2008 af mathon

Apar = a*b*sin(V)>10

5*3*sin(V)>10

3*sin(V)>2
sin(V)>(2/3)

41,8° <V<180°- 41,8°

41,8° <V<138,2°
 


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.