Matematik

Substitution, HJÆLP!!!

01. oktober 2008 af andersxx (Slettet)

Bestem følgende integraler ved substitution

a) ∫?4(1-x)^3dx ? nedre grænse er 0 og øvre er 1
 

I må meget gerne give en forklaring. jeg vil gerne få styre på det

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af mathon

sæt
u = 1-x g dermed  -dx = du

og hermed de substituerede grænser:
uøvre = 1-1 = 0
unedre = 1-0 = 1

der giver

1
-∫4(1-x)3(-dx) =
0

0
-4∫u3du =
1

1
4∫u3du...........osv. ...............
0
 


 


Svar #2
02. oktober 2008 af andersxx (Slettet)

U=1-x det er jeg med på..

men -dx=du er jeg ikke helt med på

please kom en lille forklaring til hele opgaven


Skriv et svar til: Substitution, HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.