Matematik

haster.

01. oktober 2008 af katrine2438 (Slettet)

hej.

jeg har en opgave til imorgen, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal løse den!

håber nogen kan hjælpe.

opgave: en kasse med kvadratisk bund har et areal på 125.

angiv arealet af kassens samlede overflade som en funktion af sidelængden x i den kvadratiske bund.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2008 af mathon

...hvad har du udregnet sidelængden i bunden til?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2008 af mathon

...der står intet om kassens højde, så den formodes vel at være lig med sidelængden


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2008 af mathon

x * x = x2 = 125 = 52*5

x = √(52*5) = √(52)*√(5) = 5√(5)


Skriv et svar til: haster.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.