Matematik

Vektorer

05. oktober 2008 af mmaarriiaagg (Slettet)

Jeg har en opgave der lyder:

En vektor d er bestemt ved vektor d =(t/5), hvor t er et tal.
Bestem de værdier af t for hvilke |vektor d|=13.
Bestem de værdier af t for hvilke længden af vektor a+vektor d er √2.
 

Jeg søger hjælp til den sidste del af opgaven (bestem de værdier af t for hvilke længden af....)

Desuden har jeg en opgave der lyder:


I et koordinatsystem er givet vektorerne vektor a =(8/2) og vektor b =((-3)/(-5)). (når jeg har lavet divitionstegn betyder det vektorens koordinater)
Bestem koordinatsættet til 2a vektor +7b vektor.
Bestem tallene s og t så sa vektor +tb vektor =(11/24).
 

Her søger jeg ligeledes hjælp til den sidste del af opgaven (bestem tallene s og t....)

Håber meget der er nogen der kan hjælpe - skal aflevere på tirsdag.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2008 af Kbka (Slettet)

vektor a? mhar du skrevet hele opgaven ind?


Svar #2
05. oktober 2008 af mmaarriiaagg (Slettet)

Altså vektor a betyder bare et a med den der pil over. Ja, har skrevet hele opgaven ind. Er der noget du undrer dig over?


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.