Matematik

reducer HEEELP

07. oktober 2008 af charliegirl (Slettet)

hvordan reducer jeg denne her

17x-(14x-(7x+2))


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2008 af Danielras (Slettet)

Hæv parenteserne (og husk reglerne). Derefter er det lige til.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2008 af Ex Gratia (Slettet)

17x - (14x - (7x+2)) = 17x - 14x + (7x + 2) = 17x - 14x + 7x + 2 = 10x +2


Skriv et svar til: reducer HEEELP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.