Engelsk

MEGET KORT ENG. OPGAVE KUN TIL RETTE.!

08. oktober 2008 af emii_86 (Slettet)

In 1970 a American doctor find out that you can help the sick people with laughter. At that time many people mean that it was tomfoolery, but today is hospital clowns recognized like a means to cure, particularly at the children’s departments.
even though the clowns are popular, and the children are happy to meet them, it’s still not all the hospitals who get visit from a clown. The clowns are still not at the hospital budgets and they are depended of that they get support from and Foundations. 

HÅBER EN HAR TID TIL HURTIGT AT KIGGE DET IGENNEM..!! pLZZZZ... :(:(


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2008 af Isomorphician

a American = an American

find = found

the sick = sick

mean = meant

is hospital clowns = hospital clowns are

like a = as a

at the children's departments = in pediatrics

it's = it is

the hospitals = hospitals

get visit = get a visit

at the hospital budgets = in the hospital budgets

depended of = dependent on

from...?? and...


Svar #2
08. oktober 2008 af emii_86 (Slettet)

Mange mange tak :) :) :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2008 af Heek (Slettet)

the hospitals which get (Who bruges kun ved personer eller menneskeliggjorte ting/dyr )


Skriv et svar til: MEGET KORT ENG. OPGAVE KUN TIL RETTE.!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.