Matematik

Hjælp

17. oktober 2008 af sira (Slettet)

Det radioaktive stof strontium 90 henfalder med 2,45% pr. år. Et laboratorium indkøber 7 g af stoffet i 2004.

a) Jeg skal indføre passende betegnelser, og opskrive et matematisk udtryk, der beskriver, hvorledes mængden af strontium 90 ændre sig med tiden?

Hjælp :-(


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2008 af mathon

m = mo*(1-0,0245)t

m = (7 g)*0,9755t


Svar #2
17. oktober 2008 af sira (Slettet)

Kan du ikke forklar hvad der her er? :-(

m = mo*(1-0,0245)t

m = (7 g)*0,9755t
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2008 af mathon

m(x) = (7 g)*0,9755x

hvor
x er antal år efter 2004


Svar #4
17. oktober 2008 af sira (Slettet)

men hvorfor m(x)?

og skal det skrives sådan

m = mo*(1-0,0245)t

m = (7 g)*0,9755t
 

m(x) = (7 g)*0,9755x

det er en mat. aflevering til min lære!! :-(


Svar #5
17. oktober 2008 af sira (Slettet)

hjælp .-( hjælp  :-( hjælp :-8


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. oktober 2008 af janko (Slettet)

se http://peecee.dk/upload/view/100202

/ Ayhan


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.