Matematik

matematikafleveromg differentialregning

19. oktober 2008 af saraboell (Slettet)

 Funktionen f er givet ved f(x) = -3 * x^2 + 2 * x

a) bestem ligningen for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(1))

b) bestem ligningen for den tangent til grafen for f, der har hældning -4.

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Begge opgaver kan regnes med viden om, at f'(x)=a, og at tangentens ligning er linæer y=ax+b


Brugbart svar (4)

Svar #2
19. oktober 2008 af math-freak++ (Slettet)

Nej nej og nej!!


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

#2 Shut it.


Svar #4
19. oktober 2008 af saraboell (Slettet)

er enormt forvirret lige nu?

ved slet ikke hvad jeg skal gøre.

kan slet ikke finde ud af differentialregning?


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. oktober 2008 af Sherwood (Slettet)

Uanset hvad skal du starte med at differentiere din funktion. Herefter kigger du på, hvad jeg har skrevet i #1.


Skriv et svar til: matematikafleveromg differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.