Engelsk

hjælp Haster med fejl i sætning

22. oktober 2008 af caner18 (Slettet)

har skrevet en opgave men skal have hjælp til nogle sætninger om de er noget gjaldt med dem. HAR VIRKELIG BRUG FOR HJÆLP ER DER EN SØD PERSON SOM HAN HJÆLPE :(

1: In the end there was many things that I was dissatisfied with

2 They used to have a strong friendship, but they have growed apart.

3 Peter simply cannot avoid to get tricky questions from the teacher

4 She is no longer physical active

5 Many people lost their life in the tsunami

6 Have you heard anything about that the rules have been changed lately?

7 He seemed to be a man which only interest was football

8 Every summer we are going to Greece


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2008 af Isomorphician

gjaldt = galt

1: there was = there were

2: growed apart = grew apart

3: to get = getting

4: physical = physically

5: life = lives

6: about that = about

7: which = whose

8: are going to = travel to


Skriv et svar til: hjælp Haster med fejl i sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.