Matematik

Reducering

23. oktober 2008 af randomnumber (Slettet)

Vil bare lige checke om det her er nogenlunde rigtigt:

"Reducer: 2 / ( a * b ) - ( 2a + b ) / ( a^2 * b ) + 1 / b^2"

FN = a^2 * b^2

(2ab - b(2a+b) + a^2) / (a^2 * b^2)

(2ab - 2ab - b^2 + a^2) / (a^2 * b^2)

(a^2 - b^2) / / (a^2 * b^2)

Alright?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2008 af mathon

(2ab - (2a+b)b + a2)/(a2*b2) =

(a2 - b2)/(ab)2 = (a+b)(a-b)/(ab)2


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.