Oldtidskundskab

vinkel

24. oktober 2008 af Lemon2 (Slettet)

Jeg har tre vektorer:

a=(3 -6)

b=(-7 5)

c=(102 -123)

Jeg skal så finde vinklen mellem a og b. den har jeg så fået til 152,10. Men jeg ved at vinklen skal være 180-152,10= 27,9..

Men HVORFOR det? Hvorfor er 152.. ikke resultatet?? :)


Svar #1
24. oktober 2008 af Lemon2 (Slettet)

Det skal self være under mat :) sorry..


Skriv et svar til: vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.